Instalatii Electrice Curenti Slabi

Solutii de voce-date

Instalatii electrice curenti slabi

Solutii de voce-date

Sistemul de voce-date reprezinta una din cele mai importante componente ale sistemului de comunicatii moderne, fara de care o activitate profesionala din zilele noastre nu s-ar putea desfasura.

Sistemele de voce-date sunt instalatii complexe, avand in componenta infrastructuri de cabluri (UTP, FTP, fibra optica, cabluri de telefonie, etc.), echipamente active (servere, centrale telefonice, switchuri, routere, mediaconvertoare, etc.) si echipamente pentru posturile de lucru (prize voce-date, posturi telefonice, sisteme videoconferinta, PC-uri, tablete, smartphone-uri, smart-TV-uri, camere video, etc.).

Mifa Systems Group ofera servicii complete de cablare structurata pentru retele de voce-date, indiferent de complexitatea conexiunilor ce trebuie realizate sau de tipul de terminale utilizate.
Realizam retele de voce-date pentru cladiri industriale si spatii de birouri, institutii sau cladiri administrative de orice tip, solutiile oferite de noi permitand obtinerea unei structuri fiabile si sigure, cu un grad mare de flexibilitate.

Structura unei retele de voce-date se alege in functie de dimensiunea cladirii si de necesarul de posturi de lucru.

Retelele de voce date au in componenta urmatoarele elemente:
• Cablul – prin intermediul caruia se transmit informatiile
• Rack-ul/uri – sunt dulapurile de distributie
• Prize – prin intermediul lor, utilizatorul are acces fizic la retea
• Patch panel-uri – componentele care sunt montate in rack-uri, in care se conecteaza capetele cablurilor care vin de la prize.

Sistemele de adresare publica si sonorizare sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, BMS, SMART Home, sistemele de detectie si alarmare la efractie, sistemele de supraveghere video, video/interfonie IP.
Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de voce-date si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe tehnologii de top si producatori de renume: Cisco, Legrand, Nexans, Schrack, Excel.

Solutii de voce-date

Referinte

Hotel Ibis Politehnica Bucuresti, Novum By the Sea- Olimp, Cladire de birouri C11 Novum, Cladire de birouri The Mark Bucuresti, reorganizare sisteme: Plaza Mall Bucuresti si Mall Vitan Bucuresti, Mega Mall Bucuresti, Spital Louis Turcanu Timisoara, Sala Sport Gabriela Szabo s.a.

11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!