Instalatii Electrice

Instalatii de incalzire prin compensare aer

Instalatii electrice curenti tari
Instalatii de incalzire prin compensare aer

Mifa Systems Group implementeaza sisteme de instalatii electrice proiectate si executate numai cu materiale si echipamente electrice omologate de catre unitati autorizate in acest scop.

Alegerea materialelor si echipamentelor electrice se realizeaza prin incadrarea lor in prevederile normativului I.7-2011.

In executia instalatiilor electrice Mifa Systems Group tine intotdeauna cont atat de proiectul tehnic cat si de precizarile din caietul de sarcini, caiet de sarcini ce poate face referire la urmatoarele etape ale implementarii: materiale si echipamente, montajul si implementarea instalatiilor electrice pe santier, probe si verificari pentru punerea in functiune.

Instalatii electrice de curenti tari pot fi interconectate cu instalatiile de curenti slabi: cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de instalatii electrice  si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe sisteme, echipamente si software inovative produse de companiile de renume din domeniu precum: Legrand, Gewiss, Noark, Bticino, Schneider.

instalatii de incalzire prin compensare aer

Pompe Condensare Aer

Pompele de compensare aer sunt sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura.

Obiectivul acestor sisteme consta in eficienta energetica a locuintei, consumul minimal de energie sau chiar standardul de locuinta pasiva.

Printre avantajele implementarii sistemelor/pompelor de condensare aer enumeram:

 1. Minimizarea consumului de energie pe timp de iarna chiar si in conditii extreme de inghet
 2. Unitatea functioneaza fara preincalzirea aerului de afara ceea ce altfel ar fi necesar: schimbatorul de caldura permite unitatii sa mentina un nivel optim de umiditate in interiorul locuintei, aspect foarte important pentru sanatate
 3. Un senzor de bioxid de carbon controleaza continuu zona de iesire a ventilatiei astfel incat sa puteti respira mereu aer proaspat
 4. Unitatea semnalizeaza automat necesitatea schimbarii filtrelor cat si a service-ului atat prin semnale vizuale cat si printr-o aplicatie de mobil
 5. Aplicatia furnizeaza o vedere clara de ansamblua a operatiilor si a consumului unitatii cu recuperare a caldurii
 6. Sistemul poate monitoriza consumul de energie al intregii locuinte, oricand, de oriunde.

 

11
11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

 • 11
  Servicii premium
 • 11
  Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
 • 11
  Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!