Instalatii Electrice Curenti Slabi

Solutii de Interfonie

Instalatii electrice curenti slabi

Solutii de Interfonie

Solutiile de interfonie si video interfonie sunt cele mai simple si rapide cai de comunicare intre persoane din spatii diferite. Acestea reprezinta punctele de interactiune intre operatorii si utilizatorii unui astfel de sistem.

Concret, prin intermediul unui astfel de sistem utilizatorul poate afla pe cine urmeaza sa primeasca in incinta obiectivului, poate permite sau refuza accesul acestei persoane in interior, poate comunica verbal cu aceasta sau poate vedea video persoana care o apeleaza.

Sistemul de interfonie controleaza de la distanta yala electromagnetica pentru a permite sau ignora accesul in incinta.

Deasemenea sistemul de interfonie permite setari de acces in intervale orare.
Designul compact ofera protectie impotriva actelor de vandamlism si a intemperiilor, montarea acestor echipamente putand fi facuta in orice mediu si pe orice suprafata, atat in exterior cat si in interior.

In principiu interfonul/videointerfonul joacă trei roluri: securitate, comunicatie si home comfort. Poate fi integrat si operat impreuna cu sistemul de detectie si alarmare la efractie, sistemul de control acces, sistemul de comunicatii telefonice sau incadrandu-se in conceptului de automatizari de casa inteligenta, sistemul de detectie si alarmare la incendiu , BMS.

Printre functiile suplimentare ale sistemului de interfonie/videointerfonie regasim:
• lista electronica a locatarilor
• panourile exterioare iluminate
• afisarea numarului casei/ a imobilului intr-un modul iluminat, vizibil de la distanta ziua si noaptea
• aprinderea luminii pe casa scarii imobilului si/sau la actionarea cartelei de acces
• imaginile color de foarte buna calitate transpuse pe monitorul video din interior: camera video are unghi mare de vizualizare, iluminare infrarosu, functionare ireprosabila la temperaturi intre -20…+60° C

Sisteme de interfonie pot fi audio si video, sisteme analogice sau IP.

Cu o experienta de 14 ani in domeniul sistemelor de securitate Mifa Systems implementeaza intreaga gama de ehipamente performante ale marilor producatori in domeniu: Commax, Genway, Electra, Siemens, Hickvision, Dahua.

Solutii de Interfonie

Referinte

Ansamblul Basarabia Residence, Sediu G&M 2000, Ambasada si Resedinta Arabiei Saudite, Spitalul Louis Turcanu Timisoara, s.a

11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!