Mifa Systems Group

Servicii Oferite

01.

Consultanta

Orice proiect, indiferent de amploarea lui, porneste de la o idee, de la o discutie!

Specialistii nostri, acreditati in domeniul sistemelor de instalatii electrice de curenti tari si curenti slabi si cu o vasta experienta in domeniu, vin in intampinarea Dumneavoastra pentru a creiona impreuna proiectul ce urmeaza a fi implementat, cadrul legal in vigoare pe baza caruia se implementeaza sistemele, analiza zonelor de risc, evaluarea sistemelor deja existente (acolo unde exista), prezentarea solutiilor de securitate si siguranta.

Tot in cadrul consultantei specialistii Mifa Systems Group va prezinta si impreuna alegeti dintr-o gama larga de echipamente si tehnologii, varianta optima calitate-pret care sa sporeasca eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori in domeniu.

Stim cat de importanta este comunicarea intr-un business si stim sa ne tinem aproape colaboratorii.

Tocmai din acest motiv consideram ca serviciul de consultanta nu inseamna doar startul intr-un proiect, ramanem alaturi de Dumneavoastra pana la finalizarea cu succes a acestuia.

11
11
11
02.

Proiectare

Inainte de executia unei instalatii sau a unui sistem este necesara intocmirea unui proiect tehnic avizat de organele competente, proiect ce va sta la baza implementatii instalatiilor ulterioare.

Mifa Sysytems Group ofera servicii de proiectare atat in domeniul instalatiilor electrice de curenti tari cat si a instalatiilor electrice de curenti slabi.

03.

Procurare

Cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice Mifa Systems Group este partener direct si activ cu cei mai importanti producatori de tehnologii, solutii, echipamente si software din domeniu.

Specialistii Mifa Systems ofera intotdeauna cele mai avansate solutii integrand o gama larga de echipamente si tehnologii care sporesc eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori precum: Honeywell, Bosch, Schrack, Siemens, Samsung, Paradox, DSC, NICE, Beninca, Hikvision, Sony, Gewiss, Schneider, Polon Alfa, Axis, Mobotix, Bticino, Noark, Legrand, Climatherm, Came, Proteco, Beninca, Intercall, Cisco, Nexans, Excel, Bose, Pioneer, Assa Abloy, Hub Parking, Roessler, K-Tech, Keyguard, Sensormatic, Nedap, TagIT, Cross Point, Commax, Genway, Electra, Dahua.

In ofertarea solutiilor de securitate si siguranta Mifa Systems Group cauta si va prezinta intotdeauna cele mai optime solutii pentru business-ul Dumneavoastra care sa va ofere control desavarsit al sistemelor, claritate si precizie in functiile echipamentelor, minimalizarea costurilor (economii financiare substantiale) privind atat implementarea, eficienta cat si mentenanta solutiilor prezentate, eficacitate pe termen lung, design desavarsit.

11
11
11
04.

Instalare

Specialistii Mifa Systems Group au capacitatea si experienta de a implementa cele mai complexe si inovative solutii in domeniul securitatii si sigurantei.

Indiferent de complexitate proiectului sau a tehnologiilor solicitate echipa noastra pune accent pe acuratete si promptitudine.

Stim ca timpul este pretios, tocmai din acest motiv seriozitatea si profesionalismul sunt caracteristici prin care echipa Mifa Systems Group este recomandata de parteneri catre alti viitori parteneri.

05.

Mentenanta si intretinere sisteme

Asiguram mentenanta si intretinerea  sistemelor executate de catre Mifa Systems cat si preluarea sistemelor executate de catre alte companii, atat pentru sistemele care se supun legislatiei in vigoare  cat si pentru cele pentru care se doreste o durata de functionare cat mai sigura pe termen lung.

11

Doresti sa discutam mai multe despre serviciile noastre?