Instalatii Electrice Curenti Slabi

Solutii de adresare publica si sonorizare

Instalatii electrice curenti slabi

Solutii de adresare publica si sonorizare

Mifa Systems Group implementeaza cele mai actuale solutii si tehnologii in domeniul de Public Address cu utilitate in adresarea publica din cadrul cladirilor cu aflux mare de persoane, cladiri de birouri si administrative, universitati, spitale, sali de spectacol, centre comerciale, hoteluri, aeroporturi, gari, metrou etc., si alarmare in caz de urgenta, constituind o componenta esentiala a sistemului integrat de securitate si siguranta.

Sistemele Public Address se pot implementa si pentru sali de conferinta pentru orice ocazii: de la intalniri de discutii pana la conferinte internationale, cu traducere in mai multe limbi.

Sistemele de Public Address sunt recomandate in principal in cadrul obiectivelor unde este necesar un sunet ambiental de intensitate medie (cu acoperire uniforma a sunetului) si un sistem de difuzare a anunturilor sau mesajelor informative preinregistrate sau live.

Printre caracteristicile sistemelor de Adresare Publica si sonorizare enumeram:
1) pot fi folosite atat in interiorul spatiilor/ obiectivelor cat si in exteriorul acestora
2) sunt flexibile- configurate in functie de cerinte specifice
3) exista o gama variata de modele cu caracteristici tehnico-functionale variate astfel incat sa satisfaca orice cerinta
4) asigura o acoperire uniforma a sunetului
5) aria de adresare poate fi impartita pe zone
6) volumul este reglabil pe fiecare zona in parte
7) permit difuzarea anunturilor preinregistrate, sau difuzarea live a anunturilor de informare sau alertare in caz de incendiu
8) permit difuzarea de muzica ambientala pe fiecare zona sau pe mai multe zone
9) sunt rezistente la vandalism si intemperii (pentru sistemele de exterior)

Sistemele de adresare publica si sonorizare sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, BMS, SMART Home, sistemele de detectie si alarmare la efractie s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de adresare publica si sonorizare si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe tehnologii de top si producatori de renume: Bosch, Bose, Sony, Pioneer.

Solutii de adresare publica si sonorizare

Referinte

Hotel Ibis Politehnica Bucuresti, Novum By the Sea Olimp, Magazine JYSK Romania, L’OREAL ROMANIA- Magazinele NYX Park Lake Bucuresti si Constanta, reorganizare sisteme Plaza Mall Bucuresti si Mall Vitan Bucuresti,  Mega Mall Bucuresti.

11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!