Instalatii Electrice Curenti Slabi

Detectie si alarmare la efractie – Interna si perimetrala

Instalatii electrice curenti slabi

Detectie si alarmare la efractie –
Interna si perimetrala

Sistemul detectie si alarmare la efractie poate  monitoriza si proteja  atat obiective mici (resedinte, magazine , sucursale bancare, sedii de birouri s.a.) cat si obiective complexe (aeroporturi, unitati militare, aplicatii industriale) cu ajutorul echipamentelor de detectie si semnalizare pe cale acustica si vizuala.

In functie de solicitarile beneficiarului cat si respectarea legislatiei in vigoare, pentru securizarea perimetrala a proiectului se utilizeaza detectoare specifice, dispozitive de alertare, dispozitive de activare sau dezactivare a intregului perimetru sau a unor partitii din acesta, dispozitive de avertizare sonora si optica si dispozitive de transmitere a alarmei catre centrala pentru declansarea acesteia.

O securizare unitara insa presupune utilizarea tuturor acestor echipamente si dispozitive care sa elimine din start accesul persoanelor neautorizate in perimetrul vizat, sustragerea sau distrugerea de bunuri, sau chiar ranirea/pierderea de vieti omenesti in cazul sesizarii si interventiei impotriva acestora.

Cu o experienta in domeniu de 14 ani, Mifa Systems este partenerul tau de incredere in domeniul sistemelor de detectie si alarmare la efractie oferindu-ti solutii fiabile si inovative integrate.

Solutiile de detectie si alarmare la efractie sunt integrabile cu sistemele de supraveghere video, sisteme de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de detectie si alarmare la efractie si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe tehnologii de top si producatori de renume: Siemens, Paradox, DSC, Honeywell, Keyguard.

Detectie si alarmare la efractie – Interna si perimetrala

Referinte

Novum by the Sea Olimp, Complex Novum Grozavesti, Novum Politehnica, Plaza Tineretului Militari Residence, Spital Metropolitan Bucuresti, Hotel Ibis Politehnica,reorganizare sisteme- Plaza Mall Romania-Bucuresti si Vitan Mall Bucuresti, Mega Mall, Statie Combustibil Socar Dambovita-Targoviste, Statie Combustibil Socar Braila, Altex Colentina-Bucuresti, Academia de Studii Economice Bucuresti, Raiffeisen Bank Afi Cotroceni, Raiffeisen Bank Ag. Carrefour Colentina Bucuresti, Altex Carrefour Colentina Bucuresti, Ambasada si Resedinta Arabiei Saudite- Bucuresti, Apa Nova Bucuresti, Hennes & Mauritz AB (H&M), Minimarket-uri Carrefour /Artima: Gorjului, Delfinului, Drumul Taberei, Razoare, Caranfil, Veteranilor, Decebal, Pavcom Targoviste, Mondial Targoviste, Sudului Ploiesti, Caraiman Ploiesti, Dacia Buzau, L’OREAL Romania- Magazinele NYX, Magazinele Kiehl’s Afi Cotroceni si Baneasa Shopping City Bucuresti, Dispecerat Fapaco.

11
11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!