Instalatii Electrice

Automatizari tablouri electrice

Instalatii Electrice Curenti Tari

Automatizari tablouri electrice

Mifa Systems Group implementeaza sisteme de instalatii electrice proiectate si executate numai cu materiale si echipamente electrice omologate de catre unitati autorizate in acest scop.

Alegerea materialelor si echipamentelor electrice se realizeaza prin incadrarea lor in prevederile normativului I.7-2011.

In executia instalatiilor electrice Mifa Systems Group tine intotdeauna cont atat de proiectul tehnic cat si de precizarile din caietul de sarcini, caiet de sarcini ce poate face referire la urmatoarele etape ale implementarii: materiale si echipamente, montajul si implementarea instalatiilor electrice pe santier, probe si verificari pentru punerea in functiune.

Instalatii electrice de curenti tari pot fi interconectate cu instalatiile de curenti slabi: cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de instalatii electrice  si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe sisteme, echipamente si software inovative produse de companiile de renume din domeniu precum: Legrand, Gewiss, Noark, Bticino, Schneider.

Instalatii electrice

Automatizari tablouri electrice

Specialistii Mifa Systems Groupe, acreditati si cu experienta in domeniul instalatiilor electrice de curenti tari va ofera solutii fiabile in uzinarea si punerea in functiune ale tablourilor electrice pentru sisteme de desfumare, climatizare si alcatuirea tablourilor pentru vitali, pentru cele mai complexe proiecte.

In realizarea proiectelor de instalatii electrice industriale Mifa Systems Group pune in prim plan reducerea consumului de energie electrica si eficacitatea produselor finale utilizate in instalari.
Mifa Systems Group implementeaza solutii, echipamente si tehnologii de ultima generatie ale marilor producatori:Legrand, Gewiss, Noark, Bticino, Schneider s.a

Solutiile de instalatii electrice sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie s.a.
• Automatizari tablouri electrice pentru Sisteme Desfumare
• Automatizari tablouri electrice pentru Sisteme Climatizare
• Automatizari tablouri electrice pentru Alimentarea Sistemelor Vitale
• Uzinarea tablourilor electrice de siguranta

11
11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!