Instalatii Electrice

Panouri fotovoltaice

Instalatii Electrice Curenti Tari
Panouri fotovoltaice

Mifa Systems Group implementeaza sisteme de instalatii electrice proiectate si executate numai cu materiale si echipamente electrice omologate de catre unitati autorizate in acest scop.

Alegerea materialelor si echipamentelor electrice se realizeaza prin incadrarea lor in prevederile normativului I.7-2011.

In executia instalatiilor electrice Mifa Systems Group tine intotdeauna cont atat de proiectul tehnic cat si de precizarile din caietul de sarcini, caiet de sarcini ce poate face referire la urmatoarele etape ale implementarii: materiale si echipamente, montajul si implementarea instalatiilor electrice pe santier, probe si verificari pentru punerea in functiune.

Instalatii electrice de curenti tari pot fi interconectate cu instalatiile de curenti slabi: cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, control acces, BMS, SMART Home, sistemele de alarmare la efractie s.a.

Echipa noastra este mereu la curent cu tot ce inseamna inovatia echipamentelor de instalatii electrice  si ofera cele mai performante solutii, bazandu-se pe sisteme, echipamente si software inovative produse de companiile de renume din domeniu precum: Legrand, Gewiss, Noark, Bticino, Schneider.

Instalatii electrice curenti tari

Panouri fotovoltaice

Captarea radiatiilor solare cu ajutorul panourilor fotovoltaice este una dintre cele mai performante si rentabile solutii pentru inlocuirea energiei clasice.

Panourile fotovoltaice pot fi amplasate pe orice tip de acoperis, iar pentru randament maxim conditiile amplasarii sunt ca aceastea sa nu fie umbrite de obstacole (copaci, cladiri mai inalte s.a) si sa fie orientate catre sud.

Se poate opta si pentru montajul sistemelor fotovoltaice la nivelul solului, dezavantajul fiind suprafata mare ocupata.

Mifa Systems Group implementeaza instalatii solare fotovoltaice de mici, medii si mari capacitati, cu și fără stocare de energie, pentru utilizatorii rezidentiali și industriali, sisteme fotovoltaice on grid, hybrid sau off grid, de inalta calitate si durabilitate.

Un sistem de panouri fotovoltaice cuprinde:
– Panouruile fotovoltaice
– Invertoarele panourilor fotovoltaice
– Controlere baterii/ acumulatori solari
– Accesorii automatizare sisteme fotovoltaice
– Accesorii montaj panouri fotovoltaice.

11
11
11
11
11
Panouri fotovoltaice

Beneficiile sistemelor fotovoltaice

1. Sustenabilitatea – panourile fotovoltaice sunt un sistem de producție a energiei ecologic si prietenos cu mediul, care protejeaza natura si previne incalzirea globala
2. Reducerea costurilor – utilizarea panourilor fotovoltaice duce la o reducere a costurilor cu energia cu pana la 65-70%, asta chiar daca investitia initiala poate fi considerata a fi una consistenta.
3. Controlul costurilor: panourile fotovoltaice ofera stabilitate si predictibilitate in ceea ce priveste factura consumului de energie.
4. Eficienta energetica – soarele, singura resursa necesara functionarii panourilor fotovoltaice este inepuizabil si, prin urmare, productia de energie poate avea continuitate. Datorita tehnologiilor performante, panourile fotovoltaice pot functiona chiar si atunci cand este innorat, in zilele mohorate de iarna. In plus, resursa solara este gratuita.
5. Amortizarea rapida a investitiei, intr-o perioada de pana la 7 ani, in functie de valoare și respectiv capacitatea de producție.
6. Monitorizarea si controlul de la distanta, prin intermediul unei interfete software, direct pe smartphone-ul dumneavoastra cu ajutorul aplicatiilor inteligente, laptopului sau tabletei, cu posibilitatea detectarii din timp a posibilelor defectiuni si situatii de urgenta.
7. Capacitatea de inregistrare pentru perioade lungi de timp a functionarii si stocarii energiei panourilor fotovoltaice
8. Mentenanta minima: sistemul de panouri fotovoltaice necesita intretinere minima deoarece nu are componente care se misca sau care sunt utilizate intens. Invertorul este singura piesa care necesita atentie dupa primii 5-10 ani de functionare, insa panourile in sine au nevoie doar de o curațare anuala, operatiune care nu este nici dificila si nici scumpa.
9. Simplitatea sistemului: panourile fotovoltaice sunt usor de montat, usor de intretinut, pot fi mutate cu usurinta, usor adaptabile oricaror spatii. Se pot monta pe acoperisuri sau pe sol, la orase sau la sate, chiar si in zonele neacoperite de rețeaua naționala de energie.
10. Sistemul fotovoltaic crește valoarea business-ului sau a casei tale.
11. Durata de viata a sistemelor fotovoltaice cu randament maxim de functionare este cuprinsa intre 25-30 de ani. Dupa aceasta perioada desi randamentul scade panourile fotovoltaice se pastreaza eficiente incontinuare.

Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive
11

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!