Instalatii Electrice Curenti Slabi

Control Acces

Instalatii electrice curenti slabi

Control Acces

Ramura cea mai importanta in securizarea locatiilor si a bunurilor o reprezinta sistemele de control acces iar utilitatea acestora consta in necesitatea de a limita accesul anumitor persoane si de a permite persoanelor autorizate sa aiba acces usor in zone prestabilite.

Tot in aceasta zona de servicii includem si pontajul, serviciu ce presupune monitorizarea unei persoane din momentul accesului sau in interiorul unui obiectiv securizat pana la parasirea acestuia indicand cu precizie zona unde cardul de acces a fost folosit/cod s.a.

In prezent exista tehnologii de ultima generatie care permit utilizarea cartelei de proximitate, tag-ului de proximitate, citirea retinei, citire amprentei sau a codului de acces.
Sistemele de control acces pot fi de tip stand alone si integrabile, de tip mecanice, electronice, software, offline sau online, wireless sau cablate.

Totodata sistemele de control acces pot fi:
• Sisteme de tip stand-alone, sisteme ce functioneaza cu ajutorul cartelei sau a codului de acces, a tag-ului sau a amprentei
• Sisteme complexe de control acces ce utilizeaza ca instrumente de acces cititoarele de control acces, cartele/ carduri de control acces, yale, butoane, electromagneti, amortizoare si turnicheti
• Yale de control acces prin utilizarea cartelelor de proximitate sau a amprentei
• Turnicheti, porti rotative si bariere auto

Solutiile de Control acces sunt integrabile cu sistemele de detectie si alarmare la incendiu, BMS, SMART Home, sistemele de detectie si alarmare la efractie, sisteme de supraveghere video, sisteme de interfonie si video-interfonie.

Specialistii Mifa Systems ofera intotdeauna cele mai avansate solutii , integrand o gama larga de echipamente si tehnologii care sporesc eficienta securizarii business-ului Dvs., echipamente si tehnologii apartinand marilor producatori in domeniu, precum: Assa Abloy, Bosch, Came, Beninca, Nice, Hub Parking, Roessler, K-Tech s.a

Instalatii electrice curenti slabi

Control Acces

Hotel Ibis Politehnica Bucuresti, Novum by the Sea Olimp, Spitalul Louis Turcanu Timisoara, Stadionul Dinamo (ticketing), Sala Sport Gabriela Szabo Voluntari, Sala Sport Jandarmeriei Bucuresti, Raiffeisen Bank Ag. Afi Cotroceni, Raiffeisen Bank Ag. Carrefour Colentina Bucuresti, Altex Carrefour Colentina Bucuresti, Ambasada si Resedinta Arabiei Saudite- Bucuresti, Metro Romania, Real Romania, Carrefour Romania, Selgros Romania -hypermarketuri Bucuresti, Apa Nova Bucuresti, Hennes & Mauritz AB, Caraiman Ploiesti, Dacia Buzau, Agentia Domeniului Statului, Magazine Pepco, L’OREAL ROMANIA – Magazine NYX.

11
11
Misiunea Noastra

Oferim Cele Mai Eficiente Solutii

  • 11
    Servicii premium
  • 11
    Oferim suport indiferent de tipul serviciului ales
  • 11
    Preturi competitive

Suntem gata sa implementam orice sistem de instalatii electrice pentru tine! Cere acum o oferta personalizata!